Gå direkt till innehåll
Biltema öppnar sitt andra varuhus i Malmöregionen

Pressmeddelande -

Biltema öppnar sitt andra varuhus i Malmöregionen

Med stor entusiasm och framtidstro meddelar Biltema idag öppnandet av sitt andra varuhus i Malmöregionen, denna gång i Stora Bernstorp, beläget inom Burlövs kommun. Detta tillkännagivande är en del av företagets ambition att utöka sin närvaro och göra sitt omfattande utbud av produkter tillgängliga för ännu fler kunder i regionen.

Biltema strävar efter att inviga det nya varuhuset under våren 2025. ”Vi ser fram emot att öppna dörrarna så snart som möjligt”, säger Adelina Voci, Vice VD för Biltema. ”Detta projekt är en tydlig signal om vår framtidstro på Malmöregionen” fortsätter Adelina Voci.

Det nya varuhuset i Stora Bernstorp är inte bara ett tecken på expansion utan också på Biltemas engagemang för lokal utveckling och hållbarhet. Med en butiksyta på imponerande 11.000 kvadratmeter förväntas etableringen att skapa mellan 30 och 40 nya jobb.

Adelina Voci poängterar den strategiska vikten av det nya läget ”Placeringen i Stora Bernstorp, med dess utmärkta läge och tillgänglighet, är perfekt för att möta våra kunders behov och förstärker vår närvaro i en region där efterfrågan på Biltemas breda produktutbud fortsätter att växa”.

Detta varuhus kommer att bli Biltemas största varuhus i Norden, inklusive ett Biltema Café, och är designat för att erbjuda en optimal shoppingupplevelse. Det nya varuhuset framhäver Biltemas engagemang för hållbar utveckling och miljövänlig teknologi. Byggd med betongfasader, utrustad med ett avancerat system för bergvärme med kyla och täckt av solceller på hela taket, sätter anläggningen en ny standard för miljöansvar inom detaljhandeln.

Biltema ser fram emot att välkomna kunder, gamla som nya, till detta spännande nya tillskott i Malmöregionen och att fortsätta bidra till regionens utveckling. Ytterligare information och uppdateringar om öppningsdatum och framsteg kommer att meddelas löpande.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Biltema

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar.

Biltema finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla.

Kontakter

Johan Gerdevåg

Johan Gerdevåg

Presskontakt Marknadschef