Gå direkt till innehåll
Biltema Partille blir äntligen verklighet

Pressmeddelande -

Biltema Partille blir äntligen verklighet

Efter många års sökande efter rätt etableringsläge kunde man i torsdags äntligen ta det första spadtaget i marken där Biltemas nya varuhus ska byggas. Varuhuset i Partille blir det tredje Biltema-varuhuset i Göteborg, och kommer att stå klart hösten 2021. 

Varuhuset i Partille kommer att bli ett av Nordens största och modernaste Biltema-varuhus. Butiken kommer att vara uppdelad i två våningsplan, och på det nedre våningsplanet kommer det även att finnas en stort och luftigt Biltema Café där kunderna kan ta en paus och stilla hungern med den klassiska Biltemakorven eller något att gott ur sortimentet.

- Vi har jobbat hårt i så många år för att göra den här etableringen möjlig, så det känns fantastiskt stort att äntligen få sätta spaden i jorden och komma igång med bygget. Att för mig som Göteborgare göra detta i min egen hemstad känns extra speciellt, säger Adelina Voci, Vice VD på Biltema.

I linje med den fantastiska försäljningsutveckling och expanderingsfart som Biltema har haft i Sverige de senaste åren, kompletteras även varuhuset med ett servicekontor för Biltema Sverige. I och med detta möjliggörs också en vidareutveckling av centrala funktioner samt säkerställning av att den höga etableringstakt som är planlagd för kommande år går som planerat.

Det är GBJ Bygg som kommer att ta byggnationen från ritning till färdigt varuhus. Företaget, som har rötterna i småländska Växjö, är idag ett modernt byggbolag med drygt 200 anställda och kontor på fem orter. Projekteringen av byggverksamheten sköts av fastighetsbolaget Biltema Real Estate. 

Fredrik Dahlström, VD på GBJ Bygg Väst, Adelina Voci, Vice VD på Biltema och Johan Gerdevåg, marknadschef på Biltema tar det första spadtaget inför byggnationen av Biltema-varuhuset i Partille. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Biltema

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar.

Biltema finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Två gånger per år delas Biltemakatalogen ut, den distribueras i varuhusen och via post. Totalt trycks cirka 15 miljoner kataloger per år.

Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla.

Kontakter

Johan Gerdevåg

Johan Gerdevåg

Presskontakt Marknadschef

Relaterat innehåll