Gå direkt till innehåll
Biltema släpper ny katalog

Pressmeddelande -

Biltema släpper ny katalog

Idag släpper Biltema sin nya katalog, och ämnena som står i fokus är hem, inredning och renovering. Dessutom breddas sub-brandet Yosemite, som nu även innefattar ett gediget träningssortiment.

Områden som lyfts under hösten är hem- och byggsortimenten. Hemavdelningen fylls på med förvaringskorgar, köksredskap och praktisk inredning till hemmakontoret. Ett helt nytt laminatgolv har också lanserats. Golvet är ekmönstrat och finns i tre olika nyanser – vit, ljus och traditionell och monteras med det så kallade Twin Clic-systemet som gör det enkelt att lägga golvet även på svåråtkomliga ställen.

Även fritidssortimentet kommer att vidgas under hösten. Yosemite, Biltemas sub-brand, har under många år varit en av Sveriges största cykelleverantörer. I samband med den nya katalogen breddas varumärket, som nu kommer att rymma även träningskläder och sportartiklar.

– Vår nya kollektion med träningskläder är anpassad för det nordiska klimatet och det speglas i både material, funktion och färgval. Kollektionen ska inspirera användaren till rörelse, träning och att ta sig ut i naturen samtidigt som plaggen har en prislapp som passar alla, säger Ingela Eriksson, produktchef för träningssortimentet.

Biltemas katalog skickas ut till utvalda hushåll. Den kan också hämtas i närmaste varuhus eller läsas online här.

Ämnen

Kategorier


Om Biltema

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar.

Biltema finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Två gånger per år delas Biltemakatalogen ut, den distribueras i varuhusen och via post. Totalt trycks cirka 15 miljoner kataloger per år.

Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla.

Kontakter

Johan Gerdevåg

Johan Gerdevåg

Presskontakt Marknadschef

Relaterat innehåll