Gå direkt till innehåll
Biltema strävar efter att hålla priserna låga med ansvarsfull hyreshöjning på 1,3%

Pressmeddelande -

Biltema strävar efter att hålla priserna låga med ansvarsfull hyreshöjning på 1,3%

Biltema har höjt hyrorna med 1,3% för år 2023.

Vi är stolta över att kunna genomföra en ansvarsfull höjning som inte är inflationsdrivande. Genom att äga våra egna fastigheter bestämmer Biltema själva hyresnivån.

Vi strävar alltid efter att vara konsumenternas vän och erbjuda högsta kvalitet till bästa pris. Vår vision sedan starten har varit att underlätta ekonomiskt för människor att ha tillgång till bil, båt, bostad, verktyg och fritidsartiklar av hög kvalitet och på så sätt skapa en rikare fritid. Vi är fast beslutna att inte låta skenande inflation rasera vårt mål att vara konsumenternas vän.

"Vi är stolta över att kunna genomföra en ansvarsfull hyreshöjning på endast 1,3%, som hjälper oss att fortsätta hålla våra priser låga och tillgängliga för våra kunder. Vi är fast beslutna om att underlätta för människor att ha tillgång till högkvalitativa produkter och skapa en rikare fritid för dem, samtidigt som vi undviker att skenande inflation ska störa vår strävan", säger Adelina Voci, Vice VD för Biltema Sweden AB.

Ämnen

Kategorier


Om Biltema

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar.

Biltema finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. 

Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt